Julen är nog magisk

En alldeles fantastisk jul önskar vi från Ordförbundet er läsare! Här kommer min egna lilla scrabblejulsaga.

Och så tedde det sig natten före julaftons morgon att Andreas Eklundh Pejler och hans trogne ordspelskamrat Jonathan Ljungberg skulle göra upp i ett parti innan de inväntade gryningen. Natten var lugn och de späda snöflingor som dagen innan fallit hade med tystnad och en oundviklig stoicism hade stilla slagit sig till ro på marken för att betrakta skapelsens härlighet. Andreas inledde partiet genom att med lite skicklighet men framför allt mycket tur få sig en respektabel ledning i och med hans rull LANDERI. Efter detta stack Andreas med förhoppningar om ytterligare framgång ned sin hand i brickpåsen och såg sig med häpnad och lycka dra upp brickorna A, J, L, N, T, T, U och som en skänk från ovan skyfflade han blixtsnabbt om brickorna till JULNATT. Det fanns endast ett läge för denna mycket freudianskt felaktiga rullning på spelbrädet. "Måtto gud, om han finns eller funnits, låta mig få behålla läget för rullningen!" tänkte Andreas desperat utan att ge det minsta sken av den iver han besatt. Jonathan lade med en mindre suck ut två brickor på spelplanen. Men icke lät hans händer lägga dem på läget för JULNATT! Andreas lade ut alla brickor på sitt ställ och trodde nästan att det skulle vara för bra för att vara sant. Hela 122 poäng skrapade den lyckligt lottade ihop med draget, och en eufori av mening, sammanhang, glädje och hopp spred sig i hans kropp som en symbol för världens godhet. Och det var sagan om när Andreas blev religiös.

http://betapet.se/user/gamestats/gamedetails/?gameid=24734845&wordlist=1

God Jul! /Andreas & Johan

Tillfälligt avbrott

Sheeena. Sitter här en söndagsmorgon helt död och hoppas att jag inte har fått svinis. Har konsert om några timmar, känns som lagom bra timing att bli sjuk just nu. Men så är ju livet ibland.
Bloggen med stort B, har som ni förmodligen märkt, tagit en liten paus. Varken jag eller Johan har varit på blogghumör på länge och för mycket annat händer i våra liv nu för att vi ska finna inspiration till den här bloggen, tråkigt men sant. För att uppdatera er en smula så är jag inne i någon sorts konstig svacka, där jag tycker att min anagramning är på topp men som ibland får totala motorstopp, vilket är en konstig känsla. Har haft ovanligt svårt att acceptera förluster på senaste och tycker mig känna att mina konkurrenter springer om mig spelmässigt. Jag spelar dock absolut inte dåligt - jag har 13 - 3 som matchresultat i Höstserien som vi spelar på Soft än så länge, och min beta-rank ligger stabilt på 3700+. Det riktiga suget saknas dock fortfarande, men jag hoppas att det kommer under veckan.

För nästa vecka vankas det ju turnering hemma hos mig! *PLEJER Open går av stapeln nästa lördag, den 12/12 och jag känner mig i nuläget mycket taggad på att arrangera. Jag och Johan utlovar att detta kommer bli något över det vanliga, så anmäl er gott folk medan det finns tid, hela 11 platser kvar till turneringen! (:

Kanske, kanske kommer lite taktiksnack i veckan, om jag har tid och motivation, vilket absolut inte är omöjligt! Nu ska jag i alla fall dricka lite te och ta några pepparkakor och försöka kurera mig inför min konsert. Wish me luck!

/A

RSS 2.0