Blogglördag

Hej!

Sitter här inne och slöspelar betapet och dricker thé medan solen skiner som aldrig förr ute. Får lite dåligt samvete men är brutalt trött och känner för en slacker-dag. Nåja, när jag ändå är här och bara är så tänkte jag att jag lika gärna kunde skriva ett litet blogginlägg.

Som alla vet och har märkt så har betapet.se vuxit sig riktigt stort under den senaste tiden. Kraven för att finnas med på topp-hundralistan har ökat för varje dag som går. Självklart har kombinationen panik/slump bidragit till detta, men man märker också att även många standard-talanger börjar blomma upp på sajten. Här nere följer därmed en lista på folk jag helst skulle vilja se spela iRL!

5. Chicco
Hon har hängt med ett bra tag nu och håller sig runt 3400, pendlandes runt den ratingen men kommer varken mycket över den eller under den. Verkar inte utvecklas särskilt mycket som scrabblespelare på nätet, utan tror jag skulle kunna blomma upp om hon började spela iRL. Rullar svåra saker, och rullar dessutom mycket. Garanterat ingen fuskare.

4. Saturnusman
Har spekulerats vilt kring denna spelare. Om han inte är en fuskare, så är han otroligt kreativ och bra. Lägger de mest bisarra orden, och det är alltid en njutning att spionera på en av hans matcher.

3. King_karhu
Också mycket omdiskuterad spelare, som spelar nästan uteslutande snabb- eller stress/standard (och ja, jag är trotsig och säger standard istället för klassisk) och har en mycket egendomlig spelstil. Offrar blank för förvånansvärt lite poäng men kan lägga makalöst snirkliga drag. Liksom Saturnusman är han en riktig talang, om det inte skulle vara så att han använder sig av fuskprogram.

2. Vanjja
Fruktansvärt stabil nykomling som spelar snabb/standard. Rullar jämförelsevis inte särskilt mycket och känslan är att hon inte är en fuskare. Kan kontrollera en hel match trots dåliga brickor. Tror att hon skulle klara sig bra iRL och kunna bli riktigt, riktigt bra.

1. Saftis
Betapets för tillfället mest omdiskuterade spelare stavas Saftis. Medlem sedan 2004 men har börjat synas först under de senaste veckorna. Förmodligen ett avdammat gammalt konto, kanske för att avleda misstankar om fusk. Inledde sin storhetstid med att spela stress/standard ett bra tag. Alla blev totalt förbländade av denna man med sin extremt kreativa och aggressiva spelstil som sällan låter någon vinna. Gick sedan över till hets/standard och spelade lika bra där. Spelar nu panik/standard och till allas förvåning spelar han lika bra även här. Har varit uppe i 6000 och lägger sjuka saker som SEKT(O)R(FYR) eller varför inte (BERG)SKNaLLE.

Kommentarer
Postat av: axel

Saftis <33

2009-03-22 @ 19:57:08
URL: http://axelo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0